Ποιοί Είμαστε

about-usΗ εταιρία ΣΑΔΙΚΗ Ε- ΣΑΔΙΚΗ Δ Ο.Ε. με τον διακριτικό τίτλο GREEK BEES, δραστηριοποιείται στο εμπόριο Ελληνικών Παραδοσιακών και Βιολογικών προιόντων, με έδρα την Παιανία, Γιασεμιών & Μαργαρίτας 6

Μια εταιρία που δημιουργήθηκε από νέους ανθρώπους με αφορμή την αγάπη για την Ελληνική γη και τα προιόντα της. Βασικός στόχος είναι να ανταποκριθεί στη σύγχρονη τάση και ανάγκη, για πραγματικά αυθεντικά και υγιεινά μεσογειακά προιόντα, σε τιμές που ανταποκρίνονται στις σημερινές συνθήκες, πάντα με άριστη και πιστοποιημένη ποιότητα 

Η Greek Bees γυρίζει ανά την Ελλάδα και με ζήλο, όπως κάθε σωστή μέλισσα (Greek Bees), μαζεύει τα πιο αγνά, βιολογικά και νόστιμα παραδοσιακά προϊόντα, επιλέγοντας συστατικά και παραγωγούς, για να ανανεώσουμε το καθημερινό μας τραπέζι αλλά και τη πρσωπική φροντίδα με φυσικά καλλυντικά

Μία μοναδική ποικιλία γεύσεων, αποκλειστικότητες, βραβευμένα προϊόντα στην Ελλάδα και το εξωτερικό και στη πλειοψηφία τους πιστοποιημένα,  Π.Ο.Π. (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης), Π.Γ.Ε. (Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη) ώστε να ανεβάζουν την υπόληψη των Ελληνικών τοπικών προϊόντων, να προωθούν την αγροτική και γεωργική δραστηριότητα και να δίνουν έμφαση στην αυθεντικότητα των προϊόντων, προστατεύοντας έτσι τον καταναλωτή από μη αυθεντικά προϊόντα.

Η εταιρία επίσης ειδικεύεται στην υπηρεσία δώρου (επαγγελματικό ή προσωπικό) για κάθε περίσταση (γιορτή, επέτειος, συνέδρια, εταιρικές εκδηλώσεις, πελάτες, τουριστικά σουβενίρ κ.λπ.), με ολοκληρωμένες προτάσεις που αφορούν όχι μόνο το περιεχόμενο, αλλά τη συσκευασία και το εικαστικό, χάρη στη συνεργασία με εξειδικευμένους συνεργάτες.

Μαζέψαμε για σας και σας προσφέρουμε μία μοναδική ποικιλία γεύσεων, αποκλειστικότητες, βραβευμένα προϊόντα στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και όλα τα πλεονεκτήματα ενός διαδικτυακού καταστήματος: εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων αλλά χωρίς τη συνηθισμένη, απρόσωπη εξυπηρέτηση. Θέλουμε μία ανοιχτή επικοινωνία μαζί σας, τόσο μέσω mail και τηλεφώνου όσο και προσωπικά στα γραφεία μας για να δείτε από κοντά τα προιόντα μας και είμαστε εδώ για κάθε παραγγελία και επιθυμία σας.

Αυτοί είναι κάποιοι από τους λόγους που θα σας κάνουν να μας προτιμήσετε... ο σημαντικότερος όμως είναι η γεύση σας. Εμπιστευθείτε την!

βιολογικά παραδοσιακά προιόντα 

 Ας γνωριστούμε καλύτερα!

 

Ειρήνη Σαδίκη

Η καταγωγή από Μακεδονία και Κρήτη ήταν αρκετή για να την κάνει να αγαπήσει από νωρίς τα αγνά παραδοσιακά προϊόντα και να μυηθεί στις γεύσεις τόσο της βόρειας όσο και της νότιας Ελλάδας. Στόχος της είναι να μεταδώσει αυτή την αγάπη στις δύο της κόρες και να προσφέρει τόσο σε εκείνες όσο και σε εσάς πάντα ό,τι διατροφικά καλύτερο.

Μετά από εμπειρία χρόνων στην εξυπηρέτηση πελατών, θα είναι πάντα εκεί να ακούσει και να ανταποκριθεί άμεσα με χαμόγελο στις παραγγελίες και ερωτήσεις σας.

 

Δέσποινα Σαδίκη

Όπως και η αδερφή της, δεν μπόρεσε λόγω καταγωγής να “ξεφύγει” από τις μοναδικές γεύσεις της ελληνικής γης, και είναι γνωστή για τις γαστρονομικές αλχημείες της στο οικογενειακό τραπέζι.

Έχοντας αποκτήσει εμπειρία στα τμήματα marketing και πωλήσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, είναι υπεύθυνη της έρευνας των  παραδοσιακών και βιολογικών ελληνικών προϊόντων ώστε να ξεχωρίσει τα καλύτερα για μας ...και εσάς. 

 

Βαγγέλης Ταράσης

Τα παιδικά χρόνια στην Εύβοια και το παραδοσιακό μπακάλικο του παππού, ήταν καθοριστικός παράγοντας να δοκιμάσει γνήσιες νοστιμιές της ελληνικής γης και να ασχοληθεί με τα παραδοσιακά και βιολογικά τρόφιμα.

Μετά από χρόνια στο χώρο της διαφήμισης, έχει αναλάβει την επικοινωνία με προμηθευτές και παραγωγούς ώστε να μπορεί να σας προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα, στις καλύτερες τιμές.

Φόρτωση ...