Ποιοί Είμαστε

about-us

Piece of Greece σημαίνει γεύσεις, εικόνες και αρώματα από την Ελλάδα. Από την παραδοσιακή, τη δημιουργική και όμορφη Ελλάδα... 

H Greek Bees  σας προσφέρει κομμάτι από αυτή την Ελλάδα με προϊόντα & προτάσεις δώρων που κρύβουν μέσα τους αρώματα, γεύσεις, εικόνες και αναμνήσεις από την ελληνική γη. 

Μία μοναδική ποικιλία με, αποκλειστικότητες, βραβευμένα προϊόντα στην Ελλάδα και το εξωτερικό και στη πλειοψηφία τους πιστοποιημένα,  Π.Ο.Π. (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης), Π.Γ.Ε. (Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη) ώστε να ανεβάζουν την υπόληψη των Ελληνικών τοπικών προϊόντων, να προωθούν την αγροτική & γεωργική δραστηριότητα δίνοντας έμφαση στην αυθεντικότητα των προϊόντων.

Η εταιρία ειδικεύεται στην υπηρεσία δώρου (επαγγελματικό ή προσωπικό) για κάθε περίσταση (γιορτή, επέτειος, συνέδρια, εταιρικές εκδηλώσεις, ξενοδοχεία, σκάφη, γάμοι, βαφτίσεις κ.λπ.). 

Προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις που αφορούν όχι μόνο το περιεχόμενο, αλλά τη συσκευασία και το εικαστικό, χάρη στη συνεργασία με εξειδικευμένους συνεργάτες με πολύχρονη εμπειρία και γνώση. Πάντα σε συνεννόηση με τον πελάτη για το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα εντυπωσιάσει και θα ξεχωρίσει, σύμφωνα με τις ανάγκες και το budget.

Φόρτωση ...