ΗΛΙΟΣΤΑΛΑΚΤΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ

Οίνος Ερυθρός Ξηρός Cabernet-Merlot-Syrah, ΗΛΙΟΣΤΑΛΑΚΤΟΣ, Π.Γ.Ε. 750ml

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 7.45  

6.00

Κερδίζετε : 1.45 (19%)
-19%
Σε Απόθεμα

Ζωηρό πλούσιο ερυθρό χρώμα με έντονο άρωμα και γεύση που συναρπάζει.

Ποικιλία: Cabernet Sauvignon, Merlot και Syrah.

Σερβίρεται: Στους 16 έως 18°C σε κολονάτο ποτήρι.

Συνοδεύει: Κρέατα και πουλερικά.

ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ

Η SIMEONIDIS Winery πιστή στα πρότυπα της βιοκαλλιέργειας και με σεβασμό στον παραδοσιακό τρόπο οινοποίησης, προσφέρει στους πελάτες της κρασιά υψηλής ποιότητας σε πολύ λογικές τιμές. Έχει δε σαν σκοπό να κάνει γνωστό σε όλο τον κόσμο τα κρασιά της και μέσα από αυτά, περισσότερο τις ελληνικές ποικιλίες σταφυλιών.

Παίρνοντας δύναμη από το μεράκι μας για το ποιοτικό κρασί, κάθε χρόνο παρουσιάζει στους πελάτες κάτι το όμορφο, το καλό, το εκλεκτό. Με αίσθημα ευθύνης και σοβαρότητας, δέσμιοι της παραδοσιακής οινοποίησης, οι πελάτες της ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ πάντα έχουν για τα κρασιά την αίσθηση της υψηλής εξαιρετικής ποιότητας.

Η εταιρία, SIMEONIDIS Winery, έχει δικούς της αμπελώνες, περίπου 70 στρεμμάτων και πάρα πολλούς συνεργαζόμενους αμπελώνες όλων σχεδόν των παραγωγών της περιοχής του Παγγαίου.

Η ευθύνη πέφτει πλέον στην εταιρία. Με άριστη πρώτη ύλη, με τόσο μεγάλο αριθμό αμπελοκαλλιεργητών συνεργατών και πιστοί στην παράδοση του τόπου, έχουν φτάσει τα κρασιά τους σε υψηλό βαθμό ποιότητας.

Η γνώση και η παρακολούθηση της εξέλιξης της τεχνολογίας στην παραγωγική διαδικασία σε συνδυασμό με τη χρήση παραδοσιακών και κλασικών μεθόδων οδηγεί στην παραγωγή ποιοτικών κρασιών με τυπικά χαρακτηριστικά του μικροκλίματος της περιοχής.

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω.

Κανένα
Φόρτωση ...