Λικέρ Καφέ

Λικέρ Καφέ 200ml

10.00

Σε Απόθεμα

Νέα πρωτότυπη γεύση Λικέρ: Με μείγμα φρέσκων καβουρδισμένων κόκκων καφέ και σπόρους βανίλιας, αγνά γλυκαντικά, αλκοόλη και ενώ το μείγμα ήταν ακόμη ζεστό, εμφιαλώνεται χειροποίητα χωρίς μηχανικές πιέσεις για να 'κλειδωθεί' το ευωδιαστό του χαρμάνι, άρωμα και σώμα στην όμορφη φιάλη. 

Η επιτυχία του ήταν ζωγραφισμένη στο όνομα, Λικέρ καφέ Πολυκαλά!

Το προσφέρουμε σε εσάς για ένα απολαυστικό ποτό ή aperitif σε χάρτινη πολυτελή συσκευασία μαζί με cookies σοκολάτας. 

liqueur coffee

ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΠΟΛΥΚΑΛΑ
ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΠΟΛΥΚΑΛΑ

Η ποτοποιία Πολυκαλά ξεκίνησε την ιστορία της στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς στα τέλη του προπερασμένου αιώνα, το 1897.Οι μυστικές συνταγές των λικέρ του προπάππου Β. Πολυκαλά δουλεύονται με την ίδια αφοσίωση και βαφτίζονται «Συλλογή Πολυκαλά 1897», συνδυάζονται με τη σύγχρονη εποχή και οι γεύσεις εξελίσσονται και απογειώνονται. Oι συσκευασίες αντικαθίστανται με νέες πολυτελείς φιάλες, νέα προϊόντα και προτάσεις μπαίνουν στο προσκήνιο και το όνομα Πολυκαλά γίνεται συνώνυμο με την ποιότητα και το καλό γούστο.

Το όραμά λειτουργεί ως οδηγός για κάθε συνταγή, αφού μέσα από αυτές αποδεικνύεται η ποιότητα των προϊόντων. Μια ποιότητα που υποστηρίζεται και γευστικά αλλά και εμφανισιακά, μέσω των νέων πολυτελών φιαλών και προσεγμένων στοιχείων που συνολικά κάνουν τις συσκευασίες μοναδικές και αξιοζήλευτες.

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω.

Κανένα
Φόρτωση ...