Γλυκό Κρασί με Αρμπαρόριζα

Γλυκό Κρασί Μοσχάτο με Αρμπαρόριζα, Nona's Fioro, 500ml

11.95

Σε Απόθεμα

Όταν η Νόνα Ειρήνη, όπως λένε στα Κεφαλλονίτικα τη γιαγιά, ζήτησε από τον παππού ένα ποτό γλυκόπικρο και χαμηλό σε αλκοόλ για να της δίνει ριφόρτσο, δηλαδή τόνωση, εκείνος δημιούργησε μια μοναδική συνταγή, συνδυάζοντας  γλυκό κρασί με αρωματικά φυτά, χαρίζοντας στον ουρανίσκο διακριτικά αρώματα και γλυκιά επίγευση.

Σεβόμενοι την παράδοση και την επιθυμία της Νόνας, η Ποτοποιία Πολυκαλά εμφιάλωσε την ίδια αυτή συνταγή και την ονόμασε Νόνας Φιόρο, (άνθος της γιαγιάς).

Δοκιμάστε το σαν απεριτίφ ή ακόμα και σαν ποτό, παγωμένο για ξεχωριστή απόλαυση, ενώ σε θερμοκρασία δωματίου συνδυάζεται αρμονικά με φρούτα και γλυκά.

ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΠΟΛΥΚΑΛΑ
ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΠΟΛΥΚΑΛΑ

Η ποτοποιία Πολυκαλά ξεκίνησε την ιστορία της στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς στα τέλη του προπερασμένου αιώνα, το 1897.Οι μυστικές συνταγές των λικέρ του προπάππου Β. Πολυκαλά δουλεύονται με την ίδια αφοσίωση και βαφτίζονται «Συλλογή Πολυκαλά 1897», συνδυάζονται με τη σύγχρονη εποχή και οι γεύσεις εξελίσσονται και απογειώνονται. Oι συσκευασίες αντικαθίστανται με νέες πολυτελείς φιάλες, νέα προϊόντα και προτάσεις μπαίνουν στο προσκήνιο και το όνομα Πολυκαλά γίνεται συνώνυμο με την ποιότητα και το καλό γούστο.

Το όραμά λειτουργεί ως οδηγός για κάθε συνταγή, αφού μέσα από αυτές αποδεικνύεται η ποιότητα των προϊόντων. Μια ποιότητα που υποστηρίζεται και γευστικά αλλά και εμφανισιακά, μέσω των νέων πολυτελών φιαλών και προσεγμένων στοιχείων που συνολικά κάνουν τις συσκευασίες μοναδικές και αξιοζήλευτες.

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω.

Κανένα
Φόρτωση ...