ΜΑΝΤΟΛΑΤΟ_ΣΟΚΟΛΑΤΑ_ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ

Μαντολάτο με Σοκολάτα & Φουντούκι 70γρ.

2

Δεν υπάρχει απόθεμα

Χειροποίητο, νόστιμο μαντολάτο με σοκολάτα και φουντούκι

Το μαντολάτο είναι είδος γλυκίσματος με αμύγδαλα, τυπικό γλυκό των Βενετσιάνων. Κατά την Ενετοκρατία, το μαντολάτο ήταν το αγαπημένο γλυκό της αριστοκρατίας. Το όνομά του προέρχεται από την ιταλική λέξη mandorla (αμύγδαλο) και σήμερα είναι δημοφιλές στα Επτάνησα και στις Κυκλάδες. Στην Ιταλία ονομάζεται mandorlato (σε μετάφραση «γεμάτο με αμύγδαλα») 

Εκτός από αμύγδαλα περιέχει μέλι, ζάχαρη, ασπράδια αυγών χτυπημένα σε μαρέγκα και πλέον κυκλοφορεί σε αρκετές τοπικές και γευστικές παραλλαγές. 

 

Corfu Spirit
Corfu Spirit

Η Corfu Spirit ξεκίνησε την δραστηριότητα της απορροφώντας από καλλιεργητές της Κέρκυρας τον καρπό του κουμ κουάτ (εσπεριδοειδές, χαρακτηριστικό προϊόν του νησιού που έχει ανακηρυχθεί προϊόν Π.Γ.Ε.) δημιουργώντας μία πλήρη γκάμα προϊόντων με την ιδιαίτερη και αγαπητή γεύση του φρούτου αυτού.

Γρήγορα συνέχισε να συλλέγει επιλεγμένα αγροτικά προϊόντα από την Κέρκυρα και την υπόλοιπη Ελλάδα – σύκο, μέλι, λάδι κ.τ.λ.  και να δημιουργεί νέες σειρές προϊόντων με σεβασμό στην παράδοση της Μεσογειακής διατροφής, αξιοποιώντας ταυτόχρονα τις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής και ασφάλειας τροφίμων.

Έχοντας ως βάση την άριστη συνεργασία με παραγωγούς και πελάτες από όλη την Ελλάδα και την αγάπη γι’ αυτό που κάνουν, συνεχίζουν την πορεία, φιλοδοξώντας να προσφέρουν καινοτόμες ιδέες που καλύπτουν τις σύγχρονες καταναλωτικές ανάγκες και να διαφημίζουν παντού τα αγαθά της Ελληνικής γης.

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω.

Κανένα
Φόρτωση ...