ΠΕΤΡΑΔΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ

Οίνος Ερυθρός Ξηρός Syrah, ΠΕΤΡΑΔΙΑ, Π.Γ.Ε., 14%, 750ml

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 26.95  

18.95

Κερδίζετε : 8.00 (30%)
-30%
Δεν υπάρχει απόθεμα

Βαθύ σκούρο ερυθρό, μελένιο χρώμα. Πολύ καλό σώμα, εξαιρετική επίγευση, αρώματα ξηρών καρπών και φρούτων του δάσους.

Ποικιλία: Syrah.

Αμπελοτόπι: Αυστηρά επιλεγμένοι αμπελώνες από την περιοχή του Παγγαίου Όρους, νότιο-ανατολικού προσανατολισμού κοντά στη θάλασσα, εξαιρετικά χαμηλής στρεμματικής απόδοσης.

Ωρίμανση: Σε μικρά δρύινα γαλλικά βαρέλια, πάντα καινούργια, τόσους μήνες όσους χρειάζεται για να δημιουργηθεί ένα έξοχο κρασί.

Σερβίρεται: Στους 17°C σε μεγάλο ποτήρι τουλίπας.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ:

CONCOURS INTERNATIONAL DU VIN THESSALONIQUE 2009

Παραγ. 2007, Ασημένιο Μετάλλιο

 

CONCOURS MONDIAL DE BRUXELLES 2009

Παραγ. 2007, Χρυσό Μετάλλιο

 

VINALIES INTERNATIONALES OENOLOGUES DE FRANCE 2009

Παραγ. 2007, Ασημένιο Μετάλλιο

 

INTERNATIONAL WINE CHALLENGE 2009

Παραγ. 2007, Διάκριση

 

CONCOURS INTERNATIONAL DU VIN THESSALONIQUE 2010

Παραγ. 2007, Χρυσό Μετάλλιο

ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ

Η SIMEONIDIS Winery πιστή στα πρότυπα της βιοκαλλιέργειας και με σεβασμό στον παραδοσιακό τρόπο οινοποίησης, προσφέρει στους πελάτες της κρασιά υψηλής ποιότητας σε πολύ λογικές τιμές. Έχει δε σαν σκοπό να κάνει γνωστό σε όλο τον κόσμο τα κρασιά της και μέσα από αυτά, περισσότερο τις ελληνικές ποικιλίες σταφυλιών.

Παίρνοντας δύναμη από το μεράκι μας για το ποιοτικό κρασί, κάθε χρόνο παρουσιάζει στους πελάτες κάτι το όμορφο, το καλό, το εκλεκτό. Με αίσθημα ευθύνης και σοβαρότητας, δέσμιοι της παραδοσιακής οινοποίησης, οι πελάτες της ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ πάντα έχουν για τα κρασιά την αίσθηση της υψηλής εξαιρετικής ποιότητας.

Η εταιρία, SIMEONIDIS Winery, έχει δικούς της αμπελώνες, περίπου 70 στρεμμάτων και πάρα πολλούς συνεργαζόμενους αμπελώνες όλων σχεδόν των παραγωγών της περιοχής του Παγγαίου.

Η ευθύνη πέφτει πλέον στην εταιρία. Με άριστη πρώτη ύλη, με τόσο μεγάλο αριθμό αμπελοκαλλιεργητών συνεργατών και πιστοί στην παράδοση του τόπου, έχουν φτάσει τα κρασιά τους σε υψηλό βαθμό ποιότητας.

Η γνώση και η παρακολούθηση της εξέλιξης της τεχνολογίας στην παραγωγική διαδικασία σε συνδυασμό με τη χρήση παραδοσιακών και κλασικών μεθόδων οδηγεί στην παραγωγή ποιοτικών κρασιών με τυπικά χαρακτηριστικά του μικροκλίματος της περιοχής.

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω.

Κανένα
Φόρτωση ...