Αποστολές

Αποστολές

Εναλλακτικοί τρόποι παραλαβής των προϊόντων:

H Greek Bees έχει τη δυνατότητα 2 εναλλακτικών τρόπων αποστολής της παραγγελίας σας: Με courier ή με μεταφορική. 
 
ΑΤΤΙΚΗ

free delivery

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER
• Εντός Αττικής για παραγγελίες αξίας έως 40€ ευρώ τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται ως εξής: 
 3€ μέχρι τα 2 κιλά και 1€ για κάθε επιπλέον κιλό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ

• Μπορείτε να επιλέξετε την πιο οικονομική εναλλακτική της Μεταφορικής (αντί για την επιλογή courier) με κόστος 4€ αναξαρτήτως όγκου/κιλών της παραγγελίας σας. Χρόνος παράδοσης 2-4 ημέρες.

• ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ εντός Αττικής για παραγγελίες αξίας 40€ και πάνω. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις παραγγελίας δώρων (δείτε παρακάτω).

• ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ  για τις παρακάτω περιοχές της Αττικής για παραγγελίες αξίας άνω των 15€: ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, ΒΑΡΗ, ΠΑΙΑΝΙΑ, ΚΟΡΩΠΙ, ΛΑΥΡΙΟ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ, ΣΠΑΤΑ, (Τα όρια των παραπάνω περιοχών ορίζονται από την λίστα ταχυδρομικών κωδικών των ΕΛΤΑ και υπολογίζονται αυτόματα κατά την παραγγελία σας με βάση τον Ταχυδρομικό Κώδικα. Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε να συμπληρώνετε σωστά τον ταχυδρομικό σας κώδικα σύμφωνα με τις οδηγίες). Για παραγγελίες κάτω των 15€ τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται όπως για τις υπόλοιπες περιοχές της Αττικής.

• ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΩΡΩΝ: Η αποστολή δώρων απαιτεί ιδιαίτερη μεταχείρηση και προσοχή. Για τις παραγγελίες μέχρι 40€ τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται όπως για κάθε άλλη παραγγελία για όλες τις περιοχές της Αττικής, ενώ για παραγγελίες άνω των 40€ το επιπλέον κόστος ανέρχεται σε 5€. Για παραγγελίες δώρων άνω των 100€ η αποστολή παρέχεται δωρεάν.

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

free delivery
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER
• Για αγορές αξίας κάτω των 70€ τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται ως εξής: 5,5€ μέχρι τα 2 κιλά και 1,50€ για κάθε επιπλέον κιλό. 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ

• Ειδικά για τις περιοχές εκτός Αττικής υπάρχει η πιο οικονομική εναλλακτική της Μεταφορικής (αντί για την επιλογή courier) με κόστος 5€ αναξαρτήτως όγκου/κιλών της παραγγελίας σας. Χρόνος παράδοσης 2-4 ημέρες.

• ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με αγορές αξίας άνω των 70€.

ΚΥΠΡΟΣ & ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
• Για παραδόσεις στη Κύπρο και τον υπόλοιπο κόσμο, τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ανάλογα με τον όγκο (κιλά) της παραγγελίας σας. Το κόστος της αποστολής της παραγγελίας σας, υπολογίζεται αυτόματα, με βάση το συνολικό βάρος των προϊόντων του καλαθιού αγορών σας. Στο Καλάθι αγορών σας, μπορείτε να δείτε το ακριβές κόστος αποστολής για τα προϊόντα της επιλογής σας, πατώντας το κουμπί "Calculate", πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.
 • Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε 2 τρόπους αποστολής: a) Saver, ο οποίος είναι ο πιο γρήγορος (2-3 εργάσιμες ημέρες για Ευρώπη, 3-5 εργάσιμες ημέρες για τον υπόλοιπο κόσμο). β) Standard ο οποίος είναι πιο οικονομικός και ισχύει μόνο για την Ευρώπη (3-6 εργάσιμες ημέρες).
 
2. Παραλαβή από την έδρα μας
Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στην έδρα μας Γιασεμιών & Μαργαρίτας 6 στην Παιανία, για να παραλάβετε τη παραγγελία σας, καθημερινά 11:00-14:00 να γνωρίσετε από κοντά τα προιόντα μας αλλά και να γνωριστούμε. Όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη θα προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία ώστε να περάσετε από τα γραφεία μας να τη παραλάβετε, εντελώς δωρεάν. Μπορείτε να μας καλέσετε κι εσείς για κάθε απορία και διευκρίνιση στο 2109754997.

 
Σημειώσεις:
• Σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 23% 
• Οι παραγγελίες εντός Αττικής, αποστέλλονται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες
• Οι παραγγελίες στην υπόλοιπη Ελλάδα, αποστέλλονται σε 2-4 εργάσιμες ημέρες
• Υπάρχει πιθανότητα να πραγματοποιηθεί αυθημερόν παράδοση για παραγγελία που ζητηθεί εντός Αττικής και τη λάβουμε έως τις 12.00, με επιπλέον κόστος 5€. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα στο 210 9754997 ή στο info@greek-bees.com
• Παρέχεται η δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας σας μέσω μεταφορικής εταιρίας της επιλογής σας, στην Αττική, στην επαρχία ή εκτός Ελλάδας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα στο 210 9754997 ή στο info@greek-bees.com
• H Greek Bees λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι τα προιόντα είναι συσκευασμένα με ασφάλεια, για να διασφαλίσουμε ότι ειδικά τα εύθραυστα προϊόντα είναι σωστά συσκευασμένα, και τοποθετημένα με ασφάλεια μέσα στα κουτιά, και πάντα θα δηλώνουμε στις υπηρεσίες μεταφοράς το περιεχόμενο του κάθε πακέτου για να διασφαλίσουμε πιο προσεκτικό χειρισμό.                                                                                                                                                                                              
• Οι παραπάνω τιμές ισχύουν μέχρι 31/12/2016

• Οι μεταφορικές εταιρίες παραδίδουν τα δέματα στο ισόγειο και όχι σε όροφο όπως η εταιρία courier. Σε κάποιες περιπτώσεις όπου η διεύθυνση του παραλήπτη μπορεί να βρίσκεται εκτός ορίων πόλεως (απομακρυσμένες περιοχές/χωριά) θα σας ζητηθεί να παραλάβετε τη παραγγελία σας από την αποθήκη της μεταφορικής.  

• Οι παραγγελίες πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη & Πέμπτη. Για έκτακτες περιπτώσεις (π.χ. δώρα που πρέπει να παραδωθούν σε συγκεκριμένη ημερομηνία) παρακαλούμε να μας ενημερώνετε.  

Αν έχετε τη δυνατότητα χαμηλότερου κόστους μεταφορικών, μπορείτε να μας ειδοποιήσετε ώστε η δική σας εταιρεία μεταφορών να παραλάβει το δέμα σας από τις εγκαταστάσεις μας. 

Φόρτωση ...