Όροι χρήσης

Όροι Χρήσης

 

Η εταιρία  ΣΑΔΙΚΗ Ε-ΣΑΔΙΚΗ Δ ΟΕ και τον διακριτικό τίτλο GREEK BEES, είναι εγγεγραμένη στην Ελλάδα και με νόμιμη έδρα στην οδό Μαργαρίτας 6, Παιανία Αττικής, Τ.Κ. 19002. Η εταιρία κατέχει την ιστοσελίδα με διεύθυνση www.greek-bees.com η οποία είναι ηλεκτρονικό κατάστημα, που εμπορεύεται παραδοσιακά ελληνικά προιόντα μέσω διαδικτύου.   

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της Greek Bees.  Ο σκοπός αυτών των όρων είναι η ενημέρωση των πελατών για τα διακαιώματα και τις ευθύνες τους, με σκοπό να λάβουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες όταν αγοράζουν  και λαμβάνουν προιόντα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα www.greek-bees.com, συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

 

1. Γενικοί Όροι

Η Greek Bees διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε να συνεχίζετε να διαβάζετε τους όρους χρήσης όποτε επισκέπτεστε ή χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα.   

 

2. Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

H Εταιρία δεσμεύεται ως προς την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.greek-bees.com, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

 

3. Περιορισμός ευθύνης

Η Greek Bees ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Greek Bees δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η Εταιρία ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Όλα τα προϊόντα που η Greek Bees εμπορεύεται είναι τυποποιημένα και στην πλειοψηφία τους πιστοποιημένα από αναγνωρισμένους ελληνικούς και διεθνείς οργανισμούς πιστοποίησης.

 

4. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Η ιστοσελίδα www.greek-bees.com είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της Greek Bees. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από την Greek Bees, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Greek Bees και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της Greek Bees ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στις ιστοσελίδες www.greek-bees.com δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

 

5. Υποχρεώσεις Χρήστη

Οι χρήστες των ιστοσελίδων www.greek-bees.com αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές και το ηλεκτρονικό κατάστημα της  Greek Bees για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

 

6. Ασφάλεια & Απόρητο Συναλλαγών

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.greek-bees.com είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας. H εταιρία σύμφωνα με τις νομοθεσίες που αφορούν την προστασία προσωπικών δεδομένων σε συνδυασμό με τις σχετικές κανονιστικές διατάξεις και διεθνείς συμβάσεις, δεν θα χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα χωρίς προηγούμενη άδειά σας. Σε καμία περίπτωση η Greek Bees δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσει τα προσωπικά δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Κατ’ εξαίρεση, τα προσωπικά σας δεδομένα μπορούν να δημοσιευτούν, λαμβανοντας υπόψη την προβλεπόμενη διαδικασία, όταν απαιτηθεί από τις αρχές, τα δικαστήρια κ.λπ.   

Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.

 

7. Υπαναχώρηση / Επιστροφή / Αντικατάσταση Προϊόντων

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές σε περιπτώσεις αποδεδειγμένου λάθους της Greek Bees, (αποστολή διαφορετικού προϊόντος από αυτό που επιλέξατε στην παραγγελία σας), ή σε περίπτωση, αποδεδειγμένα, κατεστραμμένων προϊόντων την στιγμή της παραλαβής τους από τον μεταφορέα .(Απόδειξη της καταστροφής μπορεί να είναι μία ηλεκτρονική φωτογραφία). Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας, (είτε τηλεφωνικά στο: 2109754997 είτε μέσω email στο: info@greek-beees.com), την ίδια ημέρα της παραλαβής ή την επόμενη εργάσιμη. Μετά το πέρας του ανωτέρου χρονικού διαστήματος καμία απαίτηση επιστροφής δεν θα γίνεται δεκτή. Σε κάθε περίπτωση το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς. Αντικατάσταση του προϊόντος πραγματοποιείται εντός 15 εργάσιμων ημερών και εφόσον μας έχει επιστραφεί το προϊόν προς αντικατάσταση, (είτε στην αρχική του συσκευασία στην περίπτωση λάθους είτε το κατεστραμμένο). Εάν το προϊόν της αντικατάστασης δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, υπάρχει η δυνατότητα εφόσον το επιθυμείτε να παραλάβετε κάποιο άλλο προϊόν ίσης αξίας. Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

 

8. Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις : α) Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να κάνετε πίσω «back» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση. β) Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 210 9754997 και θα αναλάβουμε την ακύρωσή της παραγγελίας σας.

 

9.  Αποστολές στο Εξωτερικό

Όταν κάποιος παραγγείλει προιόντα για να παραδοθούν στη χώρα του, θα πρέπει να γνωρίζει αν τα προιόντα είναι αποδεκτά και εγκρίνονται για να εισαχθούν στη χώρα προορισμού/παράδοσης. Ο αγοραστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος και για οποιονδήποτε λόγο πλήρως υπεύθυνος για οποιαδήποτε αντικείμενα ή πακέτα (ή μέρη αυτών) έχουν κατασχεθεί από τις Τελωνιακές αρχές και αναγνωρίζει και συμφωνεί ότι το wwww.greek-bees.com δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση και για οποιαδήποτε αιτία, που το προιόν δεν έφτασε στον προορισμό του. 

Μερικά από τα προιόντα που διατίθενται στο παρόν διαδικτυακό τόπο ίσως να μην επιτρέπονται στη χώρα σας. Είναι δική σας ευθύνη η συμμόρφωση σε αυτούς τους περιορισμούς.  

 

10. Καθυστέρηση παραγγελίας

α) Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας: Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών και παραγωγών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μας μπορεί να «κολλήσει» στη μεταφορά του, με αποτέλεσμα να μην το έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας.

β) Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο: Ανάμεσα στα προιόντα που εκθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου ο προμηθευτής τους ξαφνικά και απροειδοποίητα ανακοινώνει ότι τα καταργεί. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

γ) Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.

δ) Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

 

11. Ενημερωτικά e-mail (newsletters)

1. H Greek Bees ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email.

2. H Grrek Bees δεν ευθύνεται αν τα newsletter δεν παραδοθούν στον προορισμό τους, αν και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια με τους ISP’s (Internet Service providers) για την παράδοση

3. Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί

4. Βάλετε τη διεύθυνση αποστολής  info@greek-bees.com στη safe list σας

5. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά newletter ή επιθυμείτε να διαγραφείτε συνολικά από το σύστημα αποστολής νέων, μπορείτε να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας του site.

6. H Greek Bees χρησιμοποιεί πάροχο (3rd party company) για την αναγνώριση (tracking) των παραληπτών των newsletter. Δεν παραδίδει σε 3ους πληροφορίες σχετικά με όνομα, επώνυμο, διεύθυνση κατοικίας

7. Η εγγραφή σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.greek-bees.com υποδηλώνει την αποδοχή σας στην λήψη ενημερωτικών e-mail μόνο από τη Greek Bees.

7. Η ενημέρωση από τη Greek Bees, γίνεται για όσο χρόνο επιθυμείτε. Αντίθετα, σε περίπτωση που έχετε κάνει κάποια παραγγελία στο www.greek-bees.com, αποστέλλουμε αυτοματοποιημένα ενημερωτικά μηνύματα (email) σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των ενημερώσεων, η αποστολή των οποίων, αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Τα e-mail αυτά σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ' όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας. Είναι υποχρέωση σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά e-mail, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση.

 

 

 

 

 

Φόρτωση ...